دولت استرالیا برای توسعه فناوری آنتی باکتریال بودجه ای اختصاص داد

به گزارش مجله سامی، شورای ملی تحقیقات پزشکی و بهداشتی با اعطاء بودجه 2 میلیون دلاری از پروژه ای در حوزه ساخت پوشش های آنتی باکتریال حمایت نموده است.

دولت استرالیا برای توسعه فناوری آنتی باکتریال بودجه ای اختصاص داد

به گزارش گروه فناوری خبرنگاران، شورای ملی تحقیقات پزشکی و بهداشتی با اعطاء بودجه 2 میلیون دلاری از پروژه ای در حوزه ساخت پوشش های آنتی باکتریال حمایت نموده است. این فناوری در دستگاه های اورتوپدی، ایمپلنت ها و دریچه قلب قابل استفاده خواهد بود.

نسل بعدی فناوری های نانو می تواند از بروز عفونت جلوگیری نموده و به تشخیص بیماری یاری شایانی کند که این کار موجب تغییرات شگرفی در پزشکی می گردد. به تازگی شورای ملی تحقیقات پزشکی و بهداشتی (NHMRC)، یاری اقتصادی 2 میلیون دلاری را به پروژه ای در این حوزه انجام داده است.

کراسی واسیلف و همکارانش از دانشگاه استرالیای جنوبی با دریافت یاری هزینه 2738220 میلیون دلاری از سوی NHMRC به دنبال توسعه فناوری آنتی باکتریال هستند تا از آن در ادوات پزشکی استفاده نمایند. این فناوری قابل استفاده در بخش تشخیص طبی نیز خواهد بود.

واسلیف کار های مثال زدنی در فناوری های آنتی باکتریال دارد که موجب شده وی به عنوان یکی از افراد فعال در ایجاد نوآوری در جهت ارتقاء سلامت مردم فعالیت کند. پروژه های تجاری قابل توجه نظیر ادوات جدید غیرتهاجمی برای تشخیص سرطان مثانه و ایملپنت های ارتوپدی با سطوح آنتی باکتریال که موجب کاهش قابل توجهی عفونت می گردد، از جمله دستاورد های واسلیف است.

واسلیف می گوید: فناوری های نوآورانه کلید حل چالش های حوزه پزشکی و زیست شناسی است. در این پروژه، ما از فناوری نانو برای فراوری سطح آنتی باکتریال پزشکی استفاده خواهیم کرد که این کار با بودجه NHMRC انجام می گردد. این پوشش به صورت هوشمند به محرک های خارجی پاسخ می دهد و بسیار مناسب برنامه ریزی شده است. این فناوری برای طیف وسیعی از دستگاه های پزشکی که مستعد رشد باکتری های هستند، طراحی می گردد. از این پوشش آنتی باکتریال برای کانترها، دستگاه های اورتوپدی، ایمپلنت ها و دریچه قلب می توان استفاده کرد. ما از افراد متخصص برای ارائه فناوری آنتی باکتریال استفاده می کنیم.

این بودجه NHMRC برای کار های دیگر این گروه در بخش تشخیص سرطان به کار خواهد رفت، جایی که از آزمایش ادرار به عنوان ابزاری غیرتهاجمی برای تشخیص سرطان مثانه استفاده خواهد شد.

واسیلف می افزاید: نجات یافتگان سرطان مثانه در هر سال، چهار معاینه تهاجمی کیستوسکوپی را انجام می دهند که پرهزینه و با عوارض جانبی است. ما به دنبال فناوری ایمن و سریع و همچنین قابل اعتماد برای این کار هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 19 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: samitm.ir شناسه مطلب: 1076

به "دولت استرالیا برای توسعه فناوری آنتی باکتریال بودجه ای اختصاص داد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دولت استرالیا برای توسعه فناوری آنتی باکتریال بودجه ای اختصاص داد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید