غذاهای محلی خوش مزه که حتما باید امتحان کنیم
به گزارش مجله سامی، هر یک از شهرهای کشورمان غذاهای محلی خاص خود را دارند که ممکن است برای ما ناشناخته باشند.
سفر کردن فرصت امتحان کردن این غذاها را در اختیارمان قرار می دهد. برای اینکه بهتر از این فرصت استفاده کنیم باید با غذاهای محلی شهری که قصد داریم به آن سفر کنیم، آشنا شویم. در این مطلب اسنپ تریپ، غذاهای محلی چند شهر پرمسافر را معرفی نموده است.
اسنپ تریپ رزرو هتل و بلیط هواپیما را برای شما آسان و مقرون به صرفه می نماید.
تبریز
کوفته تبریزی معروف ترین غذای تبریز است که به علت محبوبیت بسیاری که دارد در بقیه منطقه ها ایران نیز پخته می گردد. اما مسلما برای خوردن کوفته تبریزی اصیل باید به تبریز سفر کنید. علاوه بر کوفته، تبریز اش های متنوع و لذیذی نیز دارد. یکی از آش های متفاوت تبریز آش میوه است. در این آشِ ترش وملس علاوه بر حبوبات و سبزی آش، از میوه هایی مثل زغال اخته، زردآلو، آلوچه و آلبالو نیز استفاده می گردد. آش ماست هم یکی دیگر از آش های محلی تبریز است. آش ماست از آن غذاهایی است که مردم هر شهری شیوه خاص خود را برای تهیه آن دارند. آش ماست تبریزی ها از پیاز، عدس، برنج، سبزی آش، آب گوشت، سیب زمینی، ماست، نخود، لوبیا، کلم برگ و هویج تهیه می گردد. آش کلم قمری، آش اوماج، آش شیله عدس و آش آبغوره از دیگر آش های خوش مزه تبریزی هستند.
یزد
یزد بیشتر به خاطر شیرینی های سنتی خوش مزه اش مشهوراست. شیرینی هایی مثل قطاب، حاجی بادام و انواع لوز که نیازی به معرفی ندارند و می توانند به تنهایی انگیزه سفر به یزد باشند. اما این شیرینی های بی نظیر تنها خوردنی های خوش مزه ای نیستند که موقع سفر به یزد باید امتحان کنید. یزد، آش های خوش مزه ای هم دارد که معروف ترین شان آش شولی است. آش شولی از سبزی هایی مثل اسفناج، شوید، تره، شنبلیله، جعفری و چغندر، پیاز، نعنا، عدس، روغن، سرکه نمک و زردچوبه تهیه می گردد. یزد خورش های محلی خوش مزه ای هم دارد که برترین شان قیمه نخود است. این قیمه تقریبا شبیه قیمه خودمان است، اما در آن به جای لپه از نخود استفاده می گردد. اگر هوادار خورش های ملس هستید خورش به آلوی یزدی ها را امتحان کنید. کوفته برنجی، کوفته نخودچی و کوفته هویج هم کوفته های سنتی یزدی ها هستند که با بیشتر ذائقه ها جور درمی آیند.
رزرو هتل در یزد با تخفیف به کاهش هزینه های سفرتان یاری می نماید.
اصفهان
بریانی اصفهان هم از آن دسته غذاهایی است که بعید است بخورید و عاشقش نشوید. بریانی از گوشت، جگر سفید، پیاز، روغن، دارچین، نعنا خشک، زعفران و کشک تهیه می گردد. بریانی آن قدر معروف و محبوب است که در بقیه شهرها هم شناخته شده است و پخته می گردد اما واضح است که برترین بریانی را باید در رستوران های سنتی اصفهان بخورید.
یکی دیگر از خوش مزه ترین غذاهای اصفهانی، حلیم بادمجان است. ممکن است از این جمله تعجب نموده باشید چون خیلی ها نمی دانند حلیم بادمجان در اصل غذایی اصفهانی است. حلیم بادمجان هم غذایی مقوی و لذیذ است که شبیه کشک بادمجان است اما گوشت هم دارد. قیمه ریزه هم از دیگر غذاهای محبوب اصفهانی هاست که شبیه کوفته است و با گوشت چرخ نموده، آرد نخودچی، گوجه فرنگی، پیاز، روغن و نعنا درست می گردد.
وقتی حرف از غذاهای اصفهانی می زنیم خورش ماست را نباید فراموش کنیم. خورش ماست اگرچه هم اسمش خورش است و هم ارزش غذایی بالایی دارد اما در اصفهان به عنوان دسر در مهمانی ها سرو می گردد. خیلی از مسافران تصور می نمایند خورش ماست گرم و همراه با برنج سرو می گردد در حالی که خورش ماست یک نوع دسرخوش مزه و مقوی است که سرد سرو می گردد و باید آن را پس از غذا میل کنید. در تهیه خورش ماست از ماست چکیده، گوشت گردن گوسفند، خلال بادام، زعفران و شکر استفاده می گردد و گاهی گلاب نیز در آن می ریزند.
اگر قصد دارید به اصفهان سفر کنید از صفحه رزرو هتل در اصفهان با تخفیف بازدید کنید.
منبع: کجارو