طرز تهیه آش رشته ، فوت و فن تهیه آش رشته ساده به همراه ویدئو
به گزارش مجله سامی، آش رشته یکی از غذاهای سنتی ایرانی و بسیار پرطرفدار است. در ویدئو طرز تهیه آش رشته و فوت و فن درست کردن این غذای خوشمزه را می بینید.
به گزارش خبرنگاران، آش رشته از معروف ترین آش های ایرانی است. این آش را غالبا با کشک تهیه می نمایند.
مواد لازم برای تهیه آش رشته
برای تهیه آش رشته به مواد زیر احتیاج دارید:
لوبیا چیتی: یک پیمانه
عدس: یک پیمانه
پیاز: دو عدد
نعنا خشک: دو قاشق غذاخوری
سبزی آش: تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج
نخود: یک پیمانه
رشته آش: 400 گرم
سیر: یک بوته کامل
کشک پاستوریزه
زردچوبه و نمک: به اندازه لازم
طرز تهیه آش رشته
مرحله اول
حبوبات آش را از روز قبل در آب قرار داده و دو تا سه بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.
مرحله دوم
لوبیا چیتی و نخود را نیز در قابلمه ای پر از آب بگذارید تا خوب بپزند، در حدی که با فشار دست له شوند. وقتی لوبیا و نخود به این حد رسیدند عدس و سبزی آش را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. بعد از چند دقیقه که عدس ها نیز کمی پختند اندازه آب جوش به قابلمه اضافه کنید.
مرحله سوم
پیاز و سیر را خرد به صورت جداگانه سرخ کنید و هنگام تفت دادن به پیازها کمی زردچوبه بزنید. مراقب باشید سیرها زیاد سرخ نشوند تا طعم تلخ به خود نگیرند. و سپس دو سوم پیازهای سرخ شده را درون قابلمه بریزید. مرحله سوم به سبزی ها فرصت دهید تا خوب پخته شوند و رنگ آن ها تغییر کند و عدس ها نیز نرم شوند. این فرایند حدود یک ساعت طول می کشد.
مرحله چهارم
حالا نوبت به رشته ها می رسد. رشته ها را از وسط نصف کنید و درون قابلمه بریزید. دقت کنید که از این مرحله به بعد باید بالا سر آش بمانید و بدون اینکه رشته ها خرد شوند آش را آرام هم بزنید. چون رشته آب را به خود می گیرد در حین هم زدن کم کم به آش آب اضافه کنید تا سفت نگردد. باید آنقدر به آن آب اضافه کنید تا آش شما کاملا رقیق گردد.
مرحله پنجم
بعد از آن کشک پاستوریزه را کم کم به آش اضافه کنید و اجازه دهید تا در آن حل گردد و روی حرارت چند قل بخورد و جا بیفتد. این کار حدود پنج تا ده دقیقه زمان می برد. بعد از آن زیر آش را خاموش کنید و کمی صبر کنید تا آش خودش را بگیرد. آش رشته مجلسی شما حاضر است، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و برای تزئین از پیازداغ، نعنا داغ و کشک بهره ببرید.
منبع: همشهری آنلاین