واکسیناسیون تا به امروز 20 هزار خوزستانی ، ادامه فرایند افزایشی بیماری در استان

به گزارش مجله سامی، خبرنگاران/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در خوزستان تا به امروز تقریبا برای حدود 20 هزار نفر واکسن کرونا تزریق شده است؛ همه پرسنل حوزه درمان مرتبط با کووید - 19 واکسن کرونا را دریافت نموده اند و این واکسن برای درصدی از پرسنل درمانی که وابسته به کووید - 19 نیستند اما در بیمارستان ها شاغل هستند نیز تزریق شده است.

واکسیناسیون تا به امروز 20 هزار خوزستانی ، ادامه فرایند افزایشی بیماری در استان

دکتر فرهاد ابول نژادیان در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (7 فروردین ماه) در استانداری خوزستان برگزار گردید، اظهار کرد: در این جلسه مقرر شد در مناطق قرمز و نارنجی در این هفته نیز مانند دو هفته آخر اسفندماه، ادارات غیرضروری با 10 درصد ظرفیت و ادارات ضروری با 30 درصد ظرفیت فعالیت نمایند. ساعت فعالیت ادارات به جز بانک ها مانند دو هفته آخر اسفندماه است.

به گزارش خبرنگاران، وی اضافه کرد: همچنین مقرر شد در شهرهای قرمز و نارنجی مراسم نیمه شعبان به صورت مجازی برگزار گردد. در نیمه شعبان و سیزده به در، خروج خودروهای با پلاک بومی از شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع و ورود خودروهای با پلاک غیر بومی به این شهرها نیز ممنوع خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز توضیح داد: همچنان باید به این شرایط ادامه دهیم. فرایند کاهشی بیماری از 22 اسفندماه آغاز شده بود و تا هفته آخر اسفندماه ادامه داشت اما با تعطیلات نوروز و دید و بازدیدها روبرو شدیم و در یک هفته گذشته مجددا در بعضی شهرها فرایند بیماری افزایشی شده است که امیدواریم این فرایند افزایشی متوقف گردد و شرایط خوزستان کاهشی و بهتر گردد.

ابول نژادیان در مورد مطالب منتشرشده مبنی بر تعطیلی سوپرمارکت ها در ایذه، گفت: در شهرهای قرمز گروه شغلی 1 تا ساعت 21 اجازه فعالیت دارند اما امروز ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشت که سرانجام فعالیت این گروه های شغلی تا ساعت 22 گردد. تعداد بیماران ایذه زیاد شده است و حتما ستاد شهرستانی مقابله با کرونا تدابیری می اندیشد تا شرایط ساماندهی گردد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به واکسیناسیون کرونا، گفت: در خوزستان تا به امروز تقریبا برای حدود 20 هزار نفر واکسن کرونا تزریق شده است؛ همه پرسنل حوزه درمان مرتبط با کووید - 19 واکسن کرونا را دریافت نموده اند و این واکسن برای درصدی از پرسنل درمانی که وابسته به کووید - 19 نیستند اما در بیمارستان ها شاغل هستند نیز تزریق شده است.

وی اضافه کرد: در مجموع حدود 60 درصد پرسنل بیمارستان ها و بخش درمان خوزستان واکسن کرونا را دریافت نموده اند و در حوزه بهداشت نیز 50 درصد پرسنل، واکسن کرونا را دریافت نموده اند.

ابول نژادیان گفت: اصرار و اولویت ما تزریق واکسن برای پرسنل درمان مرتبط با کووید - 19 یعنی پرسنل درمان بخش دولتی، تامین اجتماعی، ارتش و نیروی انتظامی بوده که واکسن برای آن ها تزریق شده است.

وی توضیح داد: تمام نیروهای بهداشت مرتبط با بیماران کووید - 19 که رهگیری، بیماریابی و نمونه گیری را انجام می دهند نیز واکسن کرونا را دریافت نموده اند و خوزستان در این زمینه جزو استان های پیشرو است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان نمود: واکسن کرونا برای ساکنان سرای سالمندان نیز تزریق شده است. سهمیه واکسن بیماران دیالیزی نیز دیده شده و تا به امروز 40 درصد این بیماران واکسن کرونا را دریافت نموده اند.

وی اضافه کرد: سهمیه همه بیماران خاص، هموفیلی، تالاسمی و بیمارانی که پیوند عضو داشته اند نیز تعیین شده است و فراخوان داده ایم که این بیماران به بیمارستان های مختلف مراجعه و واکسن را دریافت نمایند اما مراجعه بیماران خیلی کم بوده است.

ابول نژادیان توضیح داد: در استان خوزستان برای حدود یک هزار و 500 نفر نیز سهمیه بیماران سرطانی داریم که فراخوان داده ایم برای دریافت واکسن مراجعه نمایند.

وی گفت: واکسن کرونا برای حدود 900 پاکبان در حوزه شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز تزریق شده است. برای پاکبانان اولویت سنی قرار داده شده و فعلا برای افراد بالای 50 سال در حال تزریق است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اضافه کرد: حدود 600 نفر از اعضای نظام پزشکی خوزستان نیز که بالای 60 سال سن دارند و در بخش های خصوصی فعال هستند، در اولویت دریافت واکسن قرار داده شده اند.

وی توضیح داد: در مورد نیروهای اورژانس نیز در مجموع، واکسن کرونا برای حدود یک سوم نیروهای اورژانس تزریق شده است.

ابول نژادیان گفت: اگر واکسن بیشتری در اختیار ما قرار بگیرد نیز با اولویت شرط سنی و بیماران دیابتی تزریق می گردد.

وی در مورد تزریق واکسن کرونا برای عموم مردم خوزستان، اضافه کرد: تزریق برای عموم مردم تابع تعداد واکسن هایی است که در اختیار کشور قرار می گیرد. طبق گفته وزیر بهداشت، 690 هزار دوز واکسن وارد کشور شده که تعدادی از آن هنوز توزیع نشده و در مرحله آزمایشگاهی و تاییدیه سازمان غذا و دارو است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز توضیح داد: نگران بیماران دیابتی وابسته به انسولین و دارای فشار خون هستیم زیرا این افراد، در معرض خطر بیشتری هستند و به محض اینکه واکسن به دست ما برسد این بیماران را جزو اولویت ها قرار می دهیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 28 فروردین 1400 بروزرسانی: 28 فروردین 1400 گردآورنده: samitm.ir شناسه مطلب: 1591

به "واکسیناسیون تا به امروز 20 هزار خوزستانی ، ادامه فرایند افزایشی بیماری در استان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "واکسیناسیون تا به امروز 20 هزار خوزستانی ، ادامه فرایند افزایشی بیماری در استان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید