با چند ترفند ساده تلخی قورمه سبزی را بگیرید
به گزارش مجله سامی، می توانید از یک قاشق رب گوجه فرنگی یا اندازه کمی رب انار بهره ببرید. به این نکته توجه کنید که اگر اندازه رب زیاد گردد، خورشت ترش می گردد.
خورشت قورمه سبزی از جمله غذا های اصیل ایرانی است که تقریبا بدون هیچ گونه تغییری از زمان های قدیم تا به امروز، سر سفره ایرانی ها بوده است.
این خورشت، ابتدا در میان عشایر دام پرور متداول بود و بعد از آن به سراسر ایران منتقل شد. در این مقاله قصد داریم به راه چاره های سریع و موثر برای برطرف تلخی قورمه سبزی بپردازیم پس با ما همراه باشید.
سریع ترین و ساده ترین روش ها برای برطرف تلخی قورمه سبزی
سبزی خورشت قورمه سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و نعناع است که اگر مقدار شنبلیله یا مقدار سرخ کردن سبزی زیاد گردد، طعم خورشت به تلخی می زند. بعلاوه استفاده نامناسب از لیمو عمانی نیز ممکن است از دلایل تلخ شدن قورمه سبزی باشد. قبل از استفاده، لیمو عمانی در تهیه قورمه سبزی را به مدت چند ساعت بخیسانید و یا آن را بشکنید و هسته ها را جدا کنید.
سپس لیمو را بکوبید و 1 تا 2 قاشق غذاخوری از آن را در سرانجام به خورشت اضافه کنید. اگر در پی پخت انواع غذای متنوع هستید، می توانید مجله آشپزی اُکالا را مطالعه کنید و از پخت غذا های هیجان انگیز و متنوع لذت ببرید.
اگر بنا به هر دلیلی، خورشت قورمه سبزی تلخ شد، باید چه کار کرد؟ در ادامه چندین روش ساده برای گرفتن تلخی این خورشت پرطرفدار ارائه می گردد.:
اگر حدس می زنید تلخی خورشت به خاطر لیمو عمانی است، مقدار کمی آبغوره به آن اضافه کنید.
یک عدد سیب زمینی داخل خورشت بیندازید و قبل از پختن، آن را خارج کنید.
می توانید از یک قاشق رب گوجه فرنگی یا مقدار کمی رب انار بهره ببرید. به این نکته توجه کنید که اگر مقدار رب زیاد گردد، خورشت ترش می گردد.
اگر فکر می کنید لیمو عمانی باعث تلخ شدن خورشت شده، آن را خارج نموده و مقدار کمی آبلیمو تازه داخل خورشت بریزید. حواستان باشد که آبلیمو حتما تازه و مرغوب باشد.
مقداری اسفناج و گشنیز به خورشت تان اضافه کنید. از آنجایی که گشنیز شیرین است، اضافه کردن آن باعث کاهش تلخی خورشت قورمه سبزی می گردد.
منبع: اکالا
منبع: فرادید