طرز تهیه جودوسر سرخ شده

به گزارش مجله سامی، تفت دادن جودوسر پیش از پختن آن، طعم بهتری به آن می دهد. جودوسر سرشار از فیبر و مواد معدنی مفید است و باید تا حد امکان آن را در وعده های غذایی گنجاند.

طرز تهیه جودوسر سرخ شده
  • تعداد: 4 پیمانه
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • یک قاشق غذاخوری کره
  • یک پیمانه بلغور جودوسر
  • 4 پیمانه آب
  • نمک دریایی
  • عسل
  • کمپوت میوه های دلخواه

طرز تهیه

  1. کره را در قابلمه میانه و روی حرارت ملایم آب کنید. جودوسر را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا طلایی و برشته شوند. 4 پیمانه آب و کمی نمک اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و آنها را تا زمانی بپزید که جودوسر کاملا پخته گردد و آب تبخیر گردد. حدود 30 دقیقه کافی است.
  2. سپس آنها را درون کاسه بریزید و با کمپوت میوه های دلخواه و عسل تزئین و سرو کنید.
منبع: فوت و فن
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: samitm.ir شناسه مطلب: 2151

به "طرز تهیه جودوسر سرخ شده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جودوسر سرخ شده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید