طرز تهیه جودوسر سرخ شده
به گزارش مجله سامی، تفت دادن جودوسر پیش از پختن آن، طعم بهتری به آن می دهد. جودوسر سرشار از فیبر و مواد معدنی مفید است و باید تا حد امکان آن را در وعده های غذایی گنجاند.
- تعداد: 4 پیمانه
- زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- یک قاشق غذاخوری کره
- یک پیمانه بلغور جودوسر
- 4 پیمانه آب
- نمک دریایی
- عسل
- کمپوت میوه های دلخواه
طرز تهیه
- کره را در قابلمه میانه و روی حرارت ملایم آب کنید. جودوسر را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا طلایی و برشته شوند. 4 پیمانه آب و کمی نمک اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و آنها را تا زمانی بپزید که جودوسر کاملا پخته گردد و آب تبخیر گردد. حدود 30 دقیقه کافی است.
- سپس آنها را درون کاسه بریزید و با کمپوت میوه های دلخواه و عسل تزئین و سرو کنید.
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: samitm.ir
شناسه مطلب: 2151
به "طرز تهیه جودوسر سرخ شده" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جودوسر سرخ شده"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید