طرز تهیه مافین به 2 روش

به گزارش مجله سامی، خبرنگاران | سرویس آشپزی - مافین ها نان های کم شیرینی هستند که به راحتی تهیه می شوند، به طوریکه برای تهیه آن حتی به همزن برقی نیاز نیست. این کیک های کوچک را می توان به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو کرد. شیوه تهیه ای که در ادامه برای این نان شیرینی معرفی می گردد، به سادگی و در زمانی اندک قابل اجراست.

طرز تهیه مافین به 2 روش

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.

  • مافین مغزدار
  • مافین شکلاتی

طرز تهیه مافین مغزدار

به منظور تهیه 12 عدد از این شیرینی در سایز کوچک، به 45 دقیقه زمان و مواد اولیه ای که در ادامه ذکر شده است، نیاز خواهد بود.

مواد لازم
آرد سفید180 گرم
شیرنصف لیوان
شکر100 پیمانه
روغن مایعنصف لیوان
تخم مرغیک عدد
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
گردویک چهارم پیمانه
کرم شیرینی و کپسول کاغذیبه میزان لازم

نکته: بسته به سلیقه خود از هر نوع کرم شیرینی حتی کرم های آماده می توانید بهره ببرید. در ادامه طرز تهیه توضیح داده می گردد.

دستور تهیه

  1. تخم مرغ را بهم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
  2. سپس شیر، وانیل و روغن مایع را به تخم مرغ اضافه کنید و با چنگال بهم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
  3. آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. وسط این مواد پودری را کمی گود کنید و مایه را به آن بیفزایید.
  4. به آرامی بهم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
  5. در یک سینی مافین، کپسول ها را قرار دهید، یک سوم آن را با مایه مافین پر کنید، سپس مقداری کرم اضافه نمایید. توجه داشته باشید که کرم به دیواره کپسول کاغذی تماس نداشته باشد و کاملا وسط قرار بگیرد.

  6. مجددا مایه بریزید تا دو سوم کپسول ها پر گردد.
  7. اکنون مقداری گردو روی هر کدام از کیک ها قرار دهید.

  8. فر را از قبل با حرارت 180 دجه سانتیگراد گرم کنید و شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. در سرانجام این مدت یک چنگال در شیرینی فرو کنید، اگر از مایه به آن نچسبید، کیک آماده است. زمانی که کیک را از فر خارج کردید، روی توری قرار دهید تا خنک شده و خمیر نگردد.

شیرینی آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

طرز تهیه کرم پاتیسیر

به منظور تهیه یک لیوان کرم، به 20 الی 30 دقیقه زمان و مواد اولیه زیر نیاز است.

مواد لازم
زرده تخم مرغ 4 عدد
شیریک لیوان
شکریک سوم الی یک دوم لیوان
آردیک قاشق غذاخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری

شیوه طبخ:

  1. زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را مخلوط کنید تا سفید و سفت شوند.
  2. آرد را الک کنید.
  3. شیر را به تدریج به آرد اضافه کنید و بهم بزنید تا حل گردد. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ گردد.
  4. مایه ای که در مرحله اول به دست آمد را به شیر و آرد اضافه نموده و بهم بزنید تا کرم به جوش آمد و غلیظ گردد.
  5. صبر کنید تا کرم سرد گردد، سپس بهره ببرید.

در صورت تمایل می توانید یک قاشق سوپخوری پودر کاکائو نیز به کرم اضافه کنید. در اینصورت پودر کاکائو را الک نموده و به آرد اضافه کنید. سپس مطابق دستور فوق کرم پاتیسیر را تهیه کنید. اگر تمایل دارید که کرم لطیف تر گردد، زمانی که کرم کاملا آماده شد، 50 گرم کره اضافه کنید و بلافاصله از روی حرارت بردارید و بهم بزنید تا کره ذوب گردد.

طرز تهیه مافین شکلاتی

به منظور تهیه 15 عدد از این شیرینی در سایز متوسط، به یک ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاح خواهید داشت.

مواد لازم
شکر200 گزم
آرد270 گرم
پودر کاکائو2 قاشق غذاخورب
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری
تخم مرغ3 مرغ
شیرنصف لیوان
پودر نسکافه فورییک قاشق غذاخوری
گردوی خرد شدهنصف لیوان
کره75 گرم
شکلات تلخ25 گرم

چند نکته:

  • در صورت تمایل می توانید گردو را حذف کنید.

  • حتما از شکلات تلخ با درصد بیش از 84 بهره ببرید.

شیوه پخت

  1. کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب گردد. سپس شکلات تلخ را خرد نموده و اضافه کنید، زمانی که شکلات ذوب شد، آن را از روی حرارت بردارید. کمی از مایه از حرارت افتاد به آن پودر نسکافه فوری و نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و بهم بزنید تا یک دست شوند. سس شکلات را به حال خود رها کنید تا در دمای محیط خنک گردد.
  2. تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و بهم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط گردد. نصف لیوان شیر و وانیل را به تخم مرغ اضافه نموده و بهم بزنید. برای این منظور نیازی نیست از همزن برقی بهره ببرید و به یاری یک چنگال می توانید مواد را بهم بزند.

  3. سس خنک شده را به تخم مرغ و شیر اضافه کنید و بهم بزنید.
  4. آرد، شکر و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط و وسط آن را گود کنید. سپس مخلوط تخم مرغ و سس شکلات را در آن بریزید و بهم بزنید. در این مرحله نباید مایه را سریع و زیاد بهم بزنید.
  5. گردوی خرد شده را نیز به مایه اضافه کنید و اندکی بهم بزنید.
  6. کپسول های کاغذی را در قالب مخصوص مافین قرار دهید و دو سوم آن ها را با مایه پر کنید.

  7. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.

مافین ها به تزیین خاصی نیاز ندارند و می توانید به همان صورت آن را سرو کنید. این شیرینی همراه با چایی یا شیر گزینه ای عالی برای صبحانه و میان وعده هستند. با همین خوراکی هایی که به سادگی تهیه می شوند، می توانید خود و سایرین را به میل کردن وعده صبحانه ترغیب کنید و به این ترتیب مانع از خذف این وعده غذایی مهم شوید.

منبع: setare.com
انتشار: 25 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 25 اردیبهشت 1400 گردآورنده: samitm.ir شناسه مطلب: 1639

به "طرز تهیه مافین به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مافین به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید