طرز تهیه آبگوشت بامیه جنوبی

به گزارش مجله سامی، برای پخت آبگوشت بامیه جنوبی از خوشمزه ترین غذاهای جنوبی هست، چی لازم داریم؟

طرز تهیه آبگوشت بامیه جنوبی

گوشت گوسفندی همراه دنبه به تعداد نفرات من 500 گرم گذاشتم

دو عدد سیب زمینی میانه

بامیه مقداری

2 عدد پیاز

2 عدد لیموعمانی

5 قاشق رب گوجه خونگی زدم حدود

نخود مقداری

ادویه خورشتی.زردچوبه.زنجبیل.دارچین

چه جوری درست میشه:

گوشت و دنبه رو همراه پیاز و ادویه جات و کمی آب جوش با حرارت کم گذاشتم تفت بخوره.روغن نزدم..البته دارچین هم آخر سر گذاشتم..گوشت که آبش کشیده شد رب گوجه زدم.رب هم تفت دادم یه کم روغن زدم که خوب سرخ بشه..به تعداد نفرات روش آب جوش گذاشتم..نخود پخته شده و سیب زمینی نصف هم بعد یکساعت اضافه کردم.حالا به مدت سه ساعت گذاشتم با شعله کم جا بیافته.

نیم ساعت آخر بامیه اضافه کردم و لیمو عمانی رو که چنگال زده بودم و پنج دقیقه د آب جوش جوش خورد هم همراه بامیه اضافه کردم.آخر سر هم دارچین اضافه کردم بعد از دو دقیقه خاموش کردم.

منبع: گردشبان
انتشار: 17 خرداد 1403 بروزرسانی: 17 خرداد 1403 گردآورنده: samitm.ir شناسه مطلب: 2345

به "طرز تهیه آبگوشت بامیه جنوبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آبگوشت بامیه جنوبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید