مقاله: طرز تهیه کلمپه خانگی
به گزارش مجله سامی، شیر را اضافه کنید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاید. سپس روی خمیر را بپوشانید و کنار بگذارید.

لایه دیگری از خمیر را روی آن قرار دهید، مثل قطاب دور آن را بپیچید و با قالب مخصوص کلمپه، روی آن را حالت دهید. سپس کمی پودر پسته را روی آن بپاشید. می توانید روی کلمپه ها را با برس زعفران آب شده بکشید تا خوش رنگ تر شوند.
ابتدا تخم مرغ ها را همراه با هل و وانیل خوب بزنید و سپس شکر را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید. سپس آرد را اضافه کنید و با قاشق یا دست به خوبی مواد را مخلوط کنید.
خمیر را با وردنه روی یک سطح صاف باز کنید و با یک لیوان، دایره های هم اندازه ای را از خمیر جدا کنید.
بعد از آماده شدن شیرینی ها با یاری طرز تهیه کلمپه که با شما در میان گذاشتیم، آنها را در سینی فر بچینید و در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید. کلمپه شما بعد از 15 دقیقه آماده خواهد بود.
مواد میانی را به شکل گلوله های کوچک در بیاورید و گلوله را با دست فشار دهید تا یک دایره صاف گردد. سپس آن را روی خمیر بگذارید.
منبع مقاله: طرز تهیه کلمپه خانگی